W3C home > Mailing lists > Public > w3c-wai-ig@w3.org > January to March 1999

RE: BBC Betsie 404s

From: Steve Donie <sdonie@zycor.lgc.com>
Date: Wed, 13 Jan 1999 15:09:50 -0600
Message-ID: <9F147E391A3FD111B9A800805F356C525B8AD2@lgcadev001.zycor.lgc.com>
To: "'waz@easynet.co.uk'" <waz@easynet.co.uk>, w3c-wai-ig@w3.org
I'm using IE 4.01 here in the US - not having any problems. Very cool stuff!

-----Original Message-----
From: waz@easynet.co.uk [mailto:waz@easynet.co.uk]
Sent: Wednesday, January 13, 1999 1:07 PM
To: w3c-wai-ig@w3.org
Subject: BBC Betsie 404s

These 404s are very peculiar. I wish I had the faintest idea what could
be going on.
From my end it all seems to be working, and I can't begin to fix a
I can't replicate.

I wish I wasn't ill and I was in the office where I could start trying
sort this out right away.

Could I ask people to have another go at it, and let me know if it
*still* isn't
working? It is possible that this is a server side issue which will have
righted itself in the interim since your last visit. If not, please let
know as many details as possible and I'll try and initiate some process
working out why Betsie works for some people but not others.

It should have nothing to do with the software being used on the client
so frankly I'm mystified. I still want to get it fixed though.

Thankyou for your help,

Cheers etc.,

Received on Wednesday, 13 January 1999 16:14:18 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Tuesday, 13 October 2015 16:21:03 UTC