W3C home > Mailing lists > Public > site-comments@w3.org > November 2015

Re: Community Groups poor email generation from posts with video links

From: Ian Jacobs <ij@w3.org>
Date: Wed, 18 Nov 2015 14:46:53 -0600
Cc: site-comments@w3.org
Message-Id: <C06FE1A5-8691-414B-9FE5-D6D1BB729C11@w3.org>
To: Vincent Scheib <scheib@google.com>

> On Nov 18, 2015, at 2:25 PM, Vincent Scheib <scheib@google.com> wrote:
> 
> I authored a new post [1] and included a link to a youtube video. I then added a web site link and text.
> 
> The resulting email [2] is pretty sad.
> First, it dropped the video link.
> Second, it lost the text that was added before the final link to demo source code.

Hi Vincent,

Thanks for pointing this out. We are using a plug-in to send notification of blog posts to the mailing list. I believe the primary goal is to let people know that the blog post exists, rather than try to capture the full content of the blog post.

I (personally) do not know to what extent we can configure the plug-in to handle iframes reliably.

Ian

> 
> 
> [1] https://www.w3.org/community/web-bluetooth/2015/11/18/web-bluetooth-experimental-in-chrome-on-android-and-chrome-os/
> [2] https://lists.w3.org/Archives/Public/public-web-bluetooth/2015Nov/0000.html

--
Ian Jacobs <ij@w3.org>      http://www.w3.org/People/Jacobs
Tel:                       +1 718 260 9447




Received on Wednesday, 18 November 2015 20:46:56 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Wednesday, 9 December 2015 08:45:24 UTC