W3C home > Mailing lists > Public > public-wsc-wg@w3.org > September 2007

WSC WG f2f October 2007 Agenda (v 1.0)

From: Mary Ellen Zurko <Mary_Ellen_Zurko@notesdev.ibm.com>
Date: Mon, 17 Sep 2007 12:36:05 -0400
To: public-wsc-wg@w3.org
Message-ID: <OFA5A36A9C.D0F6E79B-ON85257353.006F25CD-85257359.005B31C3@LocalDomain>
Web Security Context (WSC) WG Face-to-face #4 Agenda (v 1.0) 
2007-10-02 through 2007-10-03
Austin, Texas, USA
http://www.w3.org/2006/WSC/Group/auslogistics

Phone number and IRC channel the same as usual, documented on WG 
administrative home page 
http://www.w3.org/2006/WSC/Group/

Teleconference time and length information
8:30 - 17:00 both days, local time (US Central timezone)

Tuesday, 2007-10-02 - Chair, Mary Ellen Zurko 

(Coffee and juice provided)

1. Administrative details (8:30) 15 minutes
Including:

1a. Selection of scribes 
http://www.w3.org/2006/WSC/scribes

1b. Brief roll call 
Make sure you've already posted an introduction to yourself on our list 

2. Agenda bashing (8:45) 15 minutes

3. Ceremonies for secure data entry (9:00) 1 hour
http://www.w3.org/2006/WSC/drafts/rec/rewrite.html#ceremonies
Substantial progress may have been made on this section before our f2f, 
based on discussions on our conference calls. 

4. Robustness (10:00) 1 hour (with a break)
http://www.w3.org/2006/WSC/drafts/rec/rewrite.html#Robustness
Substantial progress may also have been made on this section before our 
f2f. 

Johnathan's proposals from Mozilla experience need to be folded in. 

Establishing a trusted path between users and browsers
http://www.w3.org/2006/WSC/drafts/rec/rewrite.html#robustness-trustedpath

APIs exposed to web content
http://www.w3.org/2006/WSC/drafts/rec/rewrite.html#robustness-apis

Break (10:30) 30 minutes

5. Robustness continued (11:00)

6. Mozilla demos (11:30) 30 minutes
Identity signal, page information, malware
Johnathan N leads 

Lunch (12:00) 1 hour

7. Conformance labels (13:00) 1 hour

Conformance labels for web content
http://www.w3.org/2006/WSC/drafts/rec/rewrite.html#id2449739

Conformance labels for web user agents
http://www.w3.org/2006/WSC/drafts/rec/rewrite.html#id2444019

8. Lo-fi prototyping (14:00) 1 hour (with a break) 
Discussion of what we have, and what we need
Rachna D leads

Break (14:30) 30 minutes
Coffee/soda 

Lo-fi continued (15:00)

9. Page security scoring (15:30) 30 minutes 
Mike M leads

10. Last call status for wsc-usecases (16:00) 30 minutes
If we have any outstanding issues, resolve them, so that wsc-usecases is 
ready for last call now. 

11. Publishing threats (16:30) 15 minutes
If we have any outstanding issues, resolve them, so that threats is 
published. 

12. Day one wrapup (16:45)
Any logistics, agenda changes for the next day, other actions, etc. 

Recess (17:00)

Wednesday, 2007-10-03 - Chair, Mary Ellen Zurko 

(Coffee and juice provided)

1. Administrative details (8:30) 15 minutes

2. Agenda bashing (8:45) 15 minutes

3. Issues on our rec track document (9:00) all day

We work through any and all  issues on the rec track document that need to 
be addressed so that it's ready for FPWD by the end of the day 
http://www.w3.org/2006/WSC/track/products/4

Here's what's currently there: 

logotype - SHOULD or MAY?
http://www.w3.org/2006/WSC/track/issues/96

logotypes tied to EV certs?
http://www.w3.org/2006/WSC/track/issues/97

What kind of logotype is preferred?
http://www.w3.org/2006/WSC/track/issues/98

What certificate fields in the identity signal?
http://www.w3.org/2006/WSC/track/issues/99

What should be our notion of EV certificates?
http://www.w3.org/2006/WSC/track/issues/102

Should unknown CAs and self-signed certificates be treated in the same 
way?
http://www.w3.org/2006/WSC/track/issues/103

Some information in certificates is untrustworthy
http://www.w3.org/2006/WSC/track/issues/104

What information should be communicated about client state?
http://www.w3.org/2006/WSC/track/issues/105

cert/URL matching
http://www.w3.org/2006/WSC/track/issues/106

Within the document itself: 
issueConformanceUsability 
nonvisualmixing 
issueChangeSSC 
primaryToBeMerged 

Break (10:30) 30 minutes

Lunch (12:00) 1 hour

Break (14:30) 30 minutes
Coffee/soda 

4. Timeline/next steps  (16:30) 30 minutes 

shortname for rec track document, and anything else 
rec track document to FPWD
wsc-usescases to LC
threats to published

Recess (17:00)
Received on Monday, 17 September 2007 16:36:18 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Tuesday, 5 February 2008 03:52:51 GMT