W3C home > Mailing lists > Public > whatwg@whatwg.org > May 2006

[whatwg] Test suite: Embedded content

From: Simon Pieters <zcorpan@hotmail.com>
Date: Sun, 07 May 2006 12:39:22 +0000
Message-ID: <BAY109-F27C3582034A59EE5AEF565B4AB0@phx.gbl>
Hi,

From: Ian Hickson <ian@hixie.ch>
>On Mon, 28 Nov 2005, Simon Pieters wrote:
> >
> > I've created a test suite for <img>, <iframe>, <embed>/<noembed> and
> > <object> with the data types image/png, text/plain, text/html,
> > application/xml and application/x-shockwave-flash, with the HTTP
> > responces 200, 404, 410, 301 to 200, 301 to 404 and 301 to 410.
> >
> >   http://zcorpan.1go.dk/test/html/embedded/
> >
> > Are the pass conditions correct?
>
>Not sure, I haven't really worked out what that section should say yet.
>
>I think for <img> you want to only support image/* types (e.g. not
>text/plain or text/html, not sure about image/svg+xml either, since there
>is no difference between that and application/xhtml+xml); and you want to
>only show them for 200 (or 301-200).
[...]
>For <embed> you
>want to show only things that require plugins, and only if they have 200
>(or 301-200) responses.

The only browser to my knowledge that only support 200 (or 301-200) 
responses for <img> and <embed> is IE5/Mac. Safari, Opera, Mozilla and IE 
all load the resourse for <img> and <embed> regardless of the response. (In 
the real world it works fine because error responses are normally 
text/html.)

Perhaps this should be correct behaviour?

Regards,
Simon Pieters
Received on Sunday, 7 May 2006 05:39:22 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Monday, 13 April 2015 23:08:27 UTC