W3C home > Mailing lists > Public > public-webplatform@w3.org > August 2014

Re: Anyone else get 503 errors when editing the wiki?

From: PhistucK <phistuck@gmail.com>
Date: Mon, 25 Aug 2014 08:26:25 +0300
Message-ID: <CABc02_J-utwW+Ju7pAXu5ZD3SWjg_waueJ=xuL-E33-gV4OSpA@mail.gmail.com>
To: Renoir Boulanger <renoir@w3.org>
Cc: "public-webplatform@w3.org" <public-webplatform@w3.org>
The 503 errors are back. I try to edit
http://docs.webplatform.org/wiki/css/properties/quotes and I get a 503
error when I submit. I also tried a whitespace change and it resulted in a
503 error. :(


☆*PhistucK*


On Thu, Aug 14, 2014 at 4:31 AM, Carlos Araya <carlos.araya@gmail.com>
wrote:

> I got 503 errors when searching for content.
>
>
> On Wed, Aug 13, 2014 at 1:09 PM, Pearl Chen <pearlchen@google.com> wrote:
>
>> I thought about your previous issues so, before mailing the list, I tried
>> submitting nothing and got a 503. Thanks for suggestion!
>>
>>
>> On Wed, Aug 13, 2014 at 3:57 PM, PhistucK <phistuck@gmail.com> wrote:
>>
>>> Make sure you have not introduced a syntax error. Similar issues
>>> happened to me recently and I later discovered they were due to a syntax
>>> error in the wiki code I tried to save.
>>>
>>>
>>> ☆*PhistucK*
>>>
>>>
>>> On Wed, Aug 13, 2014 at 10:17 PM, Pearl Chen <pearlchen@google.com>
>>> wrote:
>>>
>>>> When I hit submit, it takes a long time and then I get a 503.
>>>>
>>>
>>>
>>
>
Received on Monday, 25 August 2014 05:27:32 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Tuesday, 6 January 2015 21:21:03 UTC