W3C home > Mailing lists > Public > public-webplatform@w3.org > February 2013

Re: Improved Page Title Deployed

From: Doug Schepers <schepers@w3.org>
Date: Mon, 04 Feb 2013 10:06:41 -0500
Message-ID: <510FCE81.1060004@w3.org>
To: Chris Mills <cmills@w3.org>
CC: public-webplatform@w3.org, Ryan Lane <rlane32@gmail.com>, Denis Ah-Kang <denis@w3.org>
Hi, folks-

On 2/4/13 4:22 AM, Chris Mills wrote:
>
> On 1 Feb 2013, at 23:37, Doug Schepers <schepers@w3.org> wrote:
>>
>> [1] http://docs.webplatform.org/wiki/css/properties/
>
> Great work Doug/Denis!
>
> As an FYI - this URL needs to be
> http://docs.webplatform.org/wiki/css/properties to get to the correct
> page - the version with the slash leads to a different page than
> without, which seems like a bug to me.

Yes, this was a typo on my part. I agree with you that trailing slashes 
should simply be redirected, and it's silly that they are not.

It seems that we can fix this with an Apache rewrite rule; I've raised a 
bug. Denis, Ryan, can you please fix this?

https://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=20865

> But the version without the
> slash doesn't show the nice new <title> contents. In addition, when
> you do go to the version with the slash (i.e.
> http://docs.webplatform.org/wiki/css/properties/), you get a leading
> dot, which probably shouldn't be there (. css . WPD .
> WebPlatform.org)

Once we fix that slash bug, this won't happen.


> Good news though - when you go to an actual property [page, like
> http://docs.webplatform.org/wiki/css/properties/background-image, the
> <title> contents seem to work perfectly.

Well, not *perfectly*... see my already-known bugs in my last email... 
but good enough.

Regards-
-Doug
Received on Monday, 4 February 2013 15:06:54 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Wednesday, 8 May 2013 19:57:39 UTC