W3C home > Mailing lists > Public > public-webapps@w3.org > July to September 2011

[Bug 13870] el.insertAdjacentHTML("beforebegin"/"afterend" broken when el.parentNode is a DocumentFragment

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Mon, 05 Sep 2011 18:38:38 +0000
To: public-webapps@w3.org
Message-Id: <E1R0e46-00021b-JQ@jessica.w3.org>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=13870

Ms2ger <Ms2ger@gmail.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
                 CC|                            |public-webapps@w3.org
          Component|HTML5 spec (editor: Ian     |DOM Parsing and
                   |Hickson)                    |Serialization
         Resolution|                            |FIXED
         AssignedTo|ian@hixie.ch                |Ms2ger@gmail.com
            Product|HTML WG                     |WebAppsWG
          QAContact|public-html-bugzilla@w3.org |member-webapi-cvs@w3.org

--- Comment #2 from Ms2ger <Ms2ger@gmail.com> 2011-09-05 18:38:36 UTC ---
https://bitbucket.org/ms2ger/dom-parsing-and-serialization/changeset/6d5bd2052e8a

-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.
Received on Monday, 5 September 2011 18:38:44 GMT

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Tuesday, 26 March 2013 18:49:47 GMT