W3C home > Mailing lists > Public > public-webapps@w3.org > October to December 2009

Re: [widgets] Test suite: problem with test cases

From: Samuel Santos <samaxes@gmail.com>
Date: Fri, 20 Nov 2009 13:17:34 +0000
Message-ID: <fe7db4750911200517r535f0ddm604295960379dc87@mail.gmail.com>
To: Scott Wilson <scott.bradley.wilson@gmail.com>
Cc: marcosc@opera.com, public-webapps WG <public-webapps@w3.org>
Thanks Scott,

It's fixed now.

--
Samuel Santos
http://www.samaxes.com/


On Fri, Nov 20, 2009 at 11:53 AM, Scott Wilson <
scott.bradley.wilson@gmail.com> wrote:

> Another test case issue:
>
> Assertion 30: test ag, ah
> ===================
>
> I think these two got mixed up; ag should result in "P A S S" and ah should
> result in "PASS".
>
> S
>
>
> On 19 Nov 2009, at 23:05, Marcos Caceres wrote:
>
>  On Wed, Nov 18, 2009 at 1:59 PM, Scott Wilson
>> <scott.bradley.wilson@gmail.com> wrote:
>>
>>> On 18 Nov 2009, at 12:02, Marcos Caceres wrote:
>>>
>>> 2009/11/14 Scott Wilson <scott.bradley.wilson@gmail.com>:
>>>
>>> woops, fixed.
>>>
>>> Assertion 34: Test d7, d8
>>>
>>> ===================
>>>
>>> These test cases both contain badly-formed XML:
>>>
>>> <widget>
>>>
>>>  <content>
>>>
>>> </widget>
>>>
>>> Presumably these ought to be:
>>>
>>> <widget>
>>>
>>>  <content/>
>>>
>>> </widget>
>>>
>>> Fixed and checked in.
>>>
>>> Thanks - btw you still need to check in the updated .wgt files as well as
>>> the config.xml
>>>
>>>
>> Doh, I thought I had. I just checked in new versions for these tests.
>>
>>
>> --
>> Marcos Caceres
>> http://datadriven.com.au
>>
>
>
Received on Friday, 20 November 2009 13:24:16 GMT

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Tuesday, 26 March 2013 18:49:35 GMT