W3C home > Mailing lists > Public > public-multilingualweb-lt-tests@w3.org > December 2012

Re: [bug] LQ Rating

From: Leroy Finn <finnle@tcd.ie>
Date: Thu, 13 Dec 2012 14:00:22 +0000
Message-ID: <CAMYWBwvataxnGevz0PfiH_DvL0KsE_csQ2U78qyHQGwiBBqpXA@mail.gmail.com>
To: Yves Savourel <ysavourel@enlaso.com>
Cc: Multilingual Web LT-TESTS Public <public-multilingualweb-lt-tests@w3.org>
Cheers Yves. That's good news. It happens on the local HTML it is where i
change its-* to the normalized its* i use a Java function to do this and it
always does that. I must get around to fixing it. Sorry about that :)

Leroy


On 13 December 2012 13:46, Yves Savourel <ysavourel@enlaso.com> wrote:

> Hi Leroy,
>
> I've went through the LQ-Rating files and all look fine except for one
> minor detail:
> There was only a discrepancy between the URI of the profile-ref in the
> input and output for HTML.
> I've changed the input to match the output.
> It's committed.
>
> Some day, when all this is done, you'll have to give me your secret on how
> you manage the feat of having different lower/upper cases in data between
> input and output if these output files are generated automatically :)
> I'm guessing you randomly change some automatically, just to see if we are
> really generating our own output or just copying yours :)
> Sneaky test validation: I like that!
>
> cheers,
> -yves
>
>
>
>
Received on Thursday, 13 December 2012 14:00:53 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Thursday, 13 December 2012 14:00:53 GMT