W3C home > Mailing lists > Public > public-html@w3.org > February 2012

Re: Process question re. autofocus bug status [was Re: autofocus on links is missing?]

From: Ian Hickson <ian@hixie.ch>
Date: Fri, 24 Feb 2012 22:30:55 +0000 (UTC)
To: "Marat Tanalin | tanalin.com" <mtanalin@yandex.ru>
cc: HTML WG <public-html@w3.org>
Message-ID: <Pine.LNX.4.64.1202242229190.1822@ps20323.dreamhostps.com>
On Sat, 25 Feb 2012, Marat Tanalin | tanalin.com wrote:
>
> 25.02.2012, 00:19, "Ian Hickson" <ian@hixie.ch>:
> > (I don't think it's yet an appropriate time. It's only been a couple 
> > of months
> 
> As far as I know, @autofocus attribute is specced more than 3 years ago 
> [1]. What a couple of months are you talking about?

Since I marked the bug in question "WONTFIX".


> > and autofocus="" is still not yet widely implemented or used, so we 
> > still don't have the requisite experience to proceed.)
> 
> Just in case: support for @autofocus attribute is implemented in 4 of 5 
> major browsers: Firefox, Opera, Chrome, Safari.
>
> As for usage (whether it's wide or not wide), could you provide source 
> of corresponding statistics you've used?

I have no stats, I just haven't seen it used.

-- 
Ian Hickson               U+1047E                )\._.,--....,'``.    fL
http://ln.hixie.ch/       U+263A                /,   _.. \   _\  ;`._ ,.
Things that are impossible just take longer.   `._.-(,_..'--(,_..'`-.;.'
Received on Friday, 24 February 2012 22:31:18 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 9 May 2012 00:17:45 GMT