W3C home > Mailing lists > Public > xmlschema-dev@w3.org > October 2003

RE: Validating document with schema

From: Robert Koberg <rob@koberg.com>
Date: Tue, 21 Oct 2003 05:01:46 -0700
Message-Id: <200310211204.h9LC4Gb11037@server1.livestoryboard.com>
To: "'Dare Obasanjo'" <dareo@microsoft.com>, "'Svend Bent Nielsen'" <jawsoap@hotmail.com>, <xmlschema-dev@w3.org>

Wow, what an unhelpful response. I wonder how difficult a stretch it would
have been to guess that he was using MSXML...
      
    ---o---

Svend,

Are you trying to get the schema from a linux/unix server? If so, there is a
bug in MSXML (or IE, don't know...), where it sends the request as lower
case. So your server could be looking for tests.xsd. Check your server logs.

Best,
-Rob


> -----Original Message-----
> From: xmlschema-dev-request@w3.org [mailto:xmlschema-dev-request@w3.org]
> On Behalf Of Dare Obasanjo
> Sent: Tuesday, October 21, 2003 4:50 AM
> To: Svend Bent Nielsen; l.aldred@qut.edu.au; xmlschema-dev@w3.org
> 
> 
> IE doesn't do schema validation.
> 
> ________________________________
> 
> From: xmlschema-dev-request@w3.org on behalf of Svend Bent Nielsen
> Sent: Tue 10/21/2003 3:03 AM
> To: l.aldred@qut.edu.au; xmlschema-dev@w3.org
> Subject: Re: Validating document with schema
> 
> 
> 
> 
> Hello Lachlan,
> 
> Thank you. I corrected the typo, but IE does still not complain about
> being
> unable to find the schema (Tests.xsd as opposed to Test.xsd).
> 
Received on Tuesday, 21 October 2003 08:03:49 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Tuesday, 11 January 2011 00:14:40 GMT