W3C home > Mailing lists > Public > xmlschema-dev@w3.org > January 2002

W3C XML Schema Test Collection - error in expected result of attP 009.xml?

From: Lehmann, Steen <slehmann@silverstream.com>
Date: Thu, 17 Jan 2002 11:36:22 +0100
Message-ID: <FD8A740186525243807FBCDB7E739D0585F295@EXBE1.silverstream.be>
To: xmlschema-dev@w3.org
In the "XML Schema Test Results" document there appears to be an error in
the "Expected" column on the test case attP009 checking attributes. The
description correctly states that:

"Validation checking from Prima0
Specs section: 3.2.4 Attribute Declaration Validation Rules - P
use=required, fixed="37" (must appear once, value must be "37"), instant xml
value does not appear"

Also, the result from all four validators is an error, concerning the fact
that the attribute is missing. Why is the "Expected" result I:1 (no error)?

Regards,

Steen Lehmann
Senior Software Engineer (R&D)
SilverStream Software

> -----Original Message-----
> From: ht@cogsci.ed.ac.uk [mailto:ht@cogsci.ed.ac.uk]
> Sent: Thursday, January 17, 2002 12:06 AM
> To: xmlschema-dev@w3.org; xml-dev@lists.xml.org
> Subject: New release of W3C XML Schema Test Collection available
> 
> 
> We're pleased to announce that thanks to a contribution of tests from
> Microsoft, we now have over 10,000 tests in the collection [1],
> balanced just about 50/50 between tests of Part 1 (Structures) and
> Part 2 (Datatypes).
> 
> Further contributions welcome!
> 
> ht
> 
> [1] http://www.w3.org/2001/05/xmlschema-test-collection.html
> -- 
>   Henry S. Thompson, HCRC Language Technology Group, 
> University of Edinburgh
>           W3C Fellow 1999--2001, part-time member of W3C Team
>      2 Buccleuch Place, Edinburgh EH8 9LW, SCOTLAND -- (44) 
> 131 650-4440
> 	    Fax: (44) 131 650-4587, e-mail: ht@cogsci.ed.ac.uk
> 		     URL: http://www.ltg.ed.ac.uk/~ht/
> 
Received on Thursday, 17 January 2002 05:40:36 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Tuesday, 11 January 2011 00:14:26 GMT