W3C home > Mailing lists > Public > xmlschema-dev@w3.org > January 2001

Re: XSV reports a validation error I can't figure out

From: Henry S. Thompson <ht@cogsci.ed.ac.uk>
Date: 20 Jan 2001 11:58:40 +0000
To: Alex.Vallat@i2.co.uk
Cc: xmlschema-dev@w3.org
Message-ID: <f5br91ye8pb.fsf@cogsci.ed.ac.uk>
Alex.Vallat@i2.co.uk writes:

> I am using XSV to validate an instance against a schema, but I keep getting
> an error reported that a certain xsi:type is undefined.  I am fairly sure
> that it is defined, so I have produced a massivley cut down xsd and xml pair
> that still produce the error, and I can't figure out how to fix it.  I am
> very new at xml and xsd, so I realise this is almost certain to be something
> I have done wrong rather than a problem with XSV, but I would appreciate it
> if someone could look at the following:
> 
> ==== Test.xsd ====

<snip/>

Sorry, that's a bug with the version of XSV you're running -- the
online version has that bug fixed, but the prepackaged XSV11.EXE does
not.  I'll try to get a fixed .EXE up soon.

ht
-- 
  Henry S. Thompson, HCRC Language Technology Group, University of Edinburgh
          W3C Fellow 1999--2001, part-time member of W3C Team
     2 Buccleuch Place, Edinburgh EH8 9LW, SCOTLAND -- (44) 131 650-4440
	    Fax: (44) 131 650-4587, e-mail: ht@cogsci.ed.ac.uk
		     URL: http://www.ltg.ed.ac.uk/~ht/
Received on Saturday, 20 January 2001 06:58:49 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Tuesday, 11 January 2011 00:14:19 GMT