W3C home > Mailing lists > Public > www-xsl-fo@w3.org > February 2010

Re: Re: Image not available

From: Paulo Carvalho <pjcarvalho@gmail.com>
Date: Wed, 17 Feb 2010 09:11:14 +0100
Message-ID: <8f151cff1002170011i70cadcdei7aae20408982d484@mail.gmail.com>
To: www-xsl-fo@w3.org
Hello again

Just for info, I was using fop093 and I switched to fop095, but without any
improvements.
The application still cant find the image...

Thanks
Regards

On Mon, Feb 15, 2010 at 3:01 PM, Paulo Carvalho <pjcarvalho@gmail.com>wrote:

> Hello
>
> I have a web service that uses a jar application file (that i built). This
> application jar file transforms a XML into a PDF using FOP. The XML file as
> some text and also the path/name of an image file that is also into the jar
> file.
>
> When i execute the web service, using eclipse/tomcat deployment, everything
> is executed ok. The PDF is well generated and the image (the header of the
> pdf file) is correctly on the pdf document.
>
> Now, I build a WAR file to deploy my web service on a server. The WAR
> contains correctly the JAR file with the image file.
> When i deploy the WAR file without eclipse, using only the classical
> command line and I test it, the PDF is generated correctly but without the
> image that constitues is header. The following error :
>    "2010-02-15 14:27:29,267 ERROR org.apache.fop.fo.FONode -
> ExternalGraphic.java:70 - Image not available: url(img\\head.gif)" is
> generated
>
> Is it a problem of FOP? Can you please help me to resolve this problem?
>
> thanks
>
> Best regards
>
> --
> Paulo Carvalho
> 1 rue du Chateau
> 57710 Aumetz
> France
> http://forum-informatico.forumeiros.com/index.htm
> http://ummundoecologico.blogspot.com
>



-- 
Paulo Carvalho
1 rue du Chateau
57710 Aumetz
France
http://forum-informatico.forumeiros.com/index.htm
http://ummundoecologico.blogspot.com
Received on Wednesday, 17 February 2010 08:11:48 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 17 February 2010 08:11:48 GMT