W3C home > Mailing lists > Public > www-xml-schema-comments@w3.org > July to September 2011

[Bug 13864] broken links from datatype diagram

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Fri, 26 Aug 2011 15:27:34 +0000
To: www-xml-schema-comments@w3.org
Message-Id: <E1QwyJi-0007mg-7N@jessica.w3.org>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=13864

C. M. Sperberg-McQueen <cmsmcq@blackmesatech.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
           Keywords|                            |decided
             Status|NEW                         |ASSIGNED

--- Comment #1 from C. M. Sperberg-McQueen <cmsmcq@blackmesatech.com> 2011-08-26 15:27:33 UTC ---
Thanks for the bug report.

The problem appears to be the result of an error in the generation of the
published document; we will take steps to ensure that the problem is fixed in
the next published version.  W3C policy for maintaining the documents on the
/TR page is that problems of this kind are to be fixed in the next publication
of the document, not repaired in place.  

For issue management purposes, I'm marking this issue editorial.

-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Friday, 26 August 2011 15:27:35 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Friday, 26 August 2011 15:27:36 GMT