W3C home > Mailing lists > Public > www-xml-schema-comments@w3.org > July to September 2011

[Bug 13750] Prefixes for defaulted attributes

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Fri, 12 Aug 2011 16:04:50 +0000
To: www-xml-schema-comments@w3.org
Message-Id: <E1QruE6-0006Xx-6C@jessica.w3.org>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=13750

David Ezell <David_E3@VERIFONE.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
           Keywords|                            |needsAgreement

--- Comment #2 from David Ezell <David_E3@VERIFONE.com> 2011-08-12 16:04:48 UTC ---
We need to decide if this should be recast as a 1.0/1.1 bug.

At the telcon, discussion came to:

w.r.t. 1.1, the case is covered by the statement earlier in SISC Attribute
Default Value:  "In addition, if necessary ·namespace fixup· is performed on
the element information item for the {attribute declaration}'s {target
namespace}."
and the definition of namespace fixup.

w.r.t. 1.0 I believe this is  or should be a WONTFIX.  We may already have
explicitly marked this or a related namespace fixup issue as WONTFIX for 1.0
(we may want to check).

-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Friday, 12 August 2011 16:04:55 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Friday, 12 August 2011 16:04:56 GMT