W3C home > Mailing lists > Public > www-xml-schema-comments@w3.org > October to December 2010

[Bug 11093] S4SD (Datatypes) is not well-formed

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Thu, 25 Nov 2010 00:44:51 +0000
To: www-xml-schema-comments@w3.org
Message-Id: <E1PLPxD-0007Ow-0d@jessica.w3.org>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=11093

C. M. Sperberg-McQueen <cmsmcq@blackmesatech.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |FIXED

--- Comment #1 from C. M. Sperberg-McQueen <cmsmcq@blackmesatech.com> 2010-11-25 00:44:50 UTC ---
The error has been corrected in the (member-accessible) 
status-quo version of the document; to reflect that fact, I'm marking this
issue as 
resolved.

[To the originator of the comment:]  If you are content with the disposition of
the 
comment, you can as originator close the issue to signal your contentment.  If 
for some reason you are unhappy, please re-open the issue and explain what's 
wrong.  If we don't hear from you in the next two weeks or so, we'll assume
that 
you are happy with the outcome.

-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Thursday, 25 November 2010 00:44:52 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Thursday, 25 November 2010 00:44:53 GMT