W3C home > Mailing lists > Public > www-xml-schema-comments@w3.org > January to March 2009

[Bug 5412] Is lax assessment required after "missing sub-component"?

From: <bugzilla@wiggum.w3.org>
Date: Fri, 20 Mar 2009 18:03:56 +0000
To: www-xml-schema-comments@w3.org
Message-Id: <E1Lkj4W-0003Xi-Cy@wiggum.w3.org>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=5412


Sandy Gao <sandygao@ca.ibm.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|ASSIGNED                    |RESOLVED
           Keywords|needsDrafting               |resolved
         Resolution|                            |FIXED




--- Comment #3 from Sandy Gao <sandygao@ca.ibm.com>  2009-03-20 18:03:56 ---
During its 2009-03-20 telecon, the schema WG adopted a proposal to address this
issue.

The changes is to update the "lax assessment" definition to also cover the
"missing component" case.

With this change (along with comment #2), the WG believes that the issue raised
in this bug report is fully addressed. I'm marking this RESOLVED accordingly.
As the reporter of this bug, I will also close it shortly.


-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Friday, 20 March 2009 18:04:05 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Wednesday, 7 January 2015 14:50:09 UTC