W3C home > Mailing lists > Public > www-xml-schema-comments@w3.org > October to December 2008

[Bug 6185] New: [attribute] isn't a property of an element information item

From: <bugzilla@wiggum.w3.org>
Date: Tue, 28 Oct 2008 02:22:11 +0000
To: www-xml-schema-comments@w3.org
Message-ID: <bug-6185-703@http.www.w3.org/Bugs/Public/>

http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=6185

           Summary: [attribute] isn't a property of an element information
                    item
           Product: XML Schema
           Version: 1.1 only
          Platform: All
        OS/Version: All
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Datatypes: XSD Part 2
        AssignedTo: cmsmcq@w3.org
        ReportedBy: davep@iit.edu
         QAContact: www-xml-schema-comments@w3.org


There is no "[attribute]" property of an element information item; the property
is "[attributes]".  The value of [attributes] is a set of attribute information
items, unordered and each identified by [namespace name] and [local name].  We
use the phrase "the xxx:yyy [attribute]" to mean that attribute information
item  in [attributes] whose [namespace name] is linked to the prefix "xxx" and
whose [local name] is "yyy".

I don't think it is necessary to abuse the bracket notation by using
"[attribute]".  I suggest we simply say "the xxx:yyy attribute"; everyone will
understand.


-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Tuesday, 28 October 2008 02:22:20 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Sunday, 6 December 2009 18:13:16 GMT