W3C home > Mailing lists > Public > www-xml-schema-comments@w3.org > October to December 2008

[Bug 6170] Wildcards and defaultAttributes

From: <bugzilla@wiggum.w3.org>
Date: Fri, 24 Oct 2008 17:26:29 +0000
To: www-xml-schema-comments@w3.org
Message-Id: <E1KtQQf-0005hO-Lu@farnsworth.w3.org>

http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=6170


Sandy Gao <sandygao@ca.ibm.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
           Keywords|                            |resolved
         Resolution|                            |FIXED




--- Comment #3 from Sandy Gao <sandygao@ca.ibm.com>  2008-10-24 17:26:29 ---
On 2008-10-24, the working group adopted a proposal to address this issue by
- Specifying that defaulted attribute group appears after the explicitly
referenced attribute groups
- Repeating rules around applying default attributes in "3.4.2.5 Mapping Rule
for Attribute Wildcard Property"

The proposal (along with changes for other bugs) can be found at (member-only):
http://www.w3.org/XML/Group/2004/06/xmlschema-1/structures.omni0810.html


-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Friday, 24 October 2008 17:26:39 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Sunday, 6 December 2009 18:13:16 GMT