W3C home > Mailing lists > Public > www-xml-schema-comments@w3.org > October to December 2008

[Bug 4316] Make sure namespace prefixes are used appropriately throughout structures

From: <bugzilla@wiggum.w3.org>
Date: Wed, 08 Oct 2008 15:35:51 +0000
To: www-xml-schema-comments@w3.org
Message-Id: <E1Knb4p-00025K-QY@farnsworth.w3.org>

http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=4316


Sandy Gao <sandygao@ca.ibm.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|ASSIGNED                    |RESOLVED
           Keywords|editorial                   |resolved
         Resolution|                            |FIXED




--- Comment #2 from Sandy Gao <sandygao@ca.ibm.com>  2008-10-08 15:35:51 ---
On 2008-09-26, the working group adopted a proposal to address this issue by
making sure that all prefixes used in the specification are consistent with the
list in section "1.3.3 Conventional Namespace Bindings".

The proposal (along with changes for other bugs) can be found at (member-only):
http://www.w3.org/XML/Group/2004/06/xmlschema-1/structures.editorial0809.html


-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Wednesday, 8 October 2008 15:36:07 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Sunday, 6 December 2009 18:13:16 GMT