W3C home > Mailing lists > Public > www-validator@w3.org > July 2014

W3C Buttons makes 3 Errors on my Webpage

From: Jutta Koliofotis <j.koliofotis@bluewin.ch>
Date: Wed, 23 Jul 2014 01:12:22 +0200
To: <www-validator@w3.org>
Message-ID: <000001cfa602$67986620$36c93260$@koliofotis@bluewin.ch>
Hello

 

Since I have installed the buttons from your page „W3C XHTML1.0 and W3C CSS” I have in every page 3 Errors. (in my CSS and it’s no longer valide!)

When I remove this button and I make a Check with the validator my CSS is okay!

 

So this is not so good – because when somebody clicks the buttons – I have three Errors – but they must be from the buttons!  <http://validator.w3.org/check?uri=referer> Valid XHTML 1.0 Transitional <http://jigsaw.w3.org/css-validator/check/referer> CSS ist valide!see the attached Errors

 

Validation Output: 3 Errors 

1.      ErrorLine 655, Column 8: required attribute "type" not specified 

<script>

 <http://validator.w3.org/feedback.html?uri=http%3A%2F%2Fwww.test.my-tastenworld.ch%2Fnuetzliches-tasteninstrumente.php;errmsg_id=127#errormsg> ✉ 

The attribute given above is required for an element that you've used, but you have omitted it. For instance, in most HTML and XHTML document types the "type" attribute is required on the "script" element and the "alt" attribute is required for the "img" element. 

Typical values for type are type="text/css" for <style> and type="text/javascript" for <script>. 

2.      ErrorLine 690, Column 1: an attribute specification must start with a name or name token 

="" src="http://jigsaw.w3.org/css-validator/images/vcss" 

 <http://validator.w3.org/feedback.html?uri=http%3A%2F%2Fwww.test.my-tastenworld.ch%2Fnuetzliches-tasteninstrumente.php;errmsg_id=105#errormsg> ✉ 

An attribute name (and some attribute values) must start with one of a restricted set of characters. This error usually indicates that you have failed to add a closing quotation mark on a previous attribute value (so the attribute value looks like the start of a new attribute) or have used an attribute that is not defined (usually a typo in a common attribute name). 

3.  ErrorLine 690, Column 2: end tag for "img" omitted, but OMITTAG NO was specified 

4.  ="" src="http://jigsaw.w3.org/css-validator/images/vcss" 

 <http://validator.w3.org/feedback.html?uri=http%3A%2F%2Fwww.test.my-tastenworld.ch%2Fnuetzliches-tasteninstrumente.php;errmsg_id=70#errormsg> ✉ 

You may have neglected to close an element, or perhaps you meant to "self-close" an element, that is, ending it with "/>" instead of ">". 

5.      InfoLine 689, Column 19: start tag was here 

                  <img style="border:0;width:88px;height:31px" 

 

 

Greetings Jutta Koliofotis

 

http://test.my-tastenworld.ch

 



---
Diese E-Mail ist frei von Viren und Malware, denn der avast! Antivirus Schutz ist aktiv.
http://www.avast.com





image001.png
(image/png attachment: image001.png)

image002.gif
(image/gif attachment: image002.gif)

image003.png
(image/png attachment: image003.png)

image004.png
(image/png attachment: image004.png)

Received on Friday, 25 July 2014 11:35:13 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Tuesday, 1 March 2016 14:18:11 UTC