W3C home > Mailing lists > Public > www-validator@w3.org > December 2010

Re: Possible bad html passing validator

From: Felix Miata <mrmazda@earthlink.net>
Date: Thu, 09 Dec 2010 09:27:10 -0500
Message-ID: <4D00E73E.7070502@earthlink.net>
To: www-validator@w3.org
On 2010/12/08 23:29 (GMT-0800) Paul Allen Newell composed:

> Thanks for the offer of help. The feedback I am getting from Firefox
> folks via Bugzilla is that it can't be reproduced and I am probably
> looking at my machine being corrupt. I've already verified on my Linux
> boxes that I can't see the problem, including the same Firefox 3.6.12.

> Not happy about this prospect, but grateful for all the help in drilling
> down far enough to point the finger at my machine. To be honest, it
> makes sense as this issue is something that others would have already
> encountered.

Things to try before reinstalling XP:

1-start Firefox in safe mode

2-new Firefox profile

3-make minor edits to the test file: add extra line feeds, change case of 
elements, etc

4-add a font-family style to the file (maybe the font being used corrupt)

5-reconstruct the test file from scratch

6-SeaMonkey 2.0.10 (uses same 1.9.2.12 Gecko engine as Firefox 3.6.12)
-- 
"The wise are known for their understanding, and pleasant
words are persuasive." Proverbs 16:21 (New Living Translation)

  Team OS/2 ** Reg. Linux User #211409

Felix Miata  ***  http://fm.no-ip.com/
Received on Thursday, 9 December 2010 14:27:38 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 25 April 2012 12:14:45 GMT