W3C home > Mailing lists > Public > www-validator@w3.org > October 2008

RE: [VE][154] Add Subject Here Says missing "<" but its in the source

From: Martin Smith <martins@bebr.ufl.edu>
Date: Wed, 1 Oct 2008 09:22:09 -0400
Message-ID: <2709A069CB844242A469ECC57C29D621028EFD13@smtp.ufl.edu>
To: "Braun Markus" <braun@sahl.de>, <www-validator@w3.org>
Hi Bruan,
 
The tag above HTML is incomplete. The doctype is missing the end brace.
 

Martin Smith, Systems Developer
martins@bebr.ufl.edu
Bureau of Economic and Business Research
University of Florida
(352) 392-0171 Ext. 221 

 


________________________________

	From: www-validator-request@w3.org [mailto:www-validator-request@w3.org] On Behalf Of Braun Markus
	Sent: Wednesday, October 01, 2008 6:20 AM
	To: 'www-validator@w3.org'
	Subject: [VE][154] Add Subject Here Says missing "<" but its in the source
	
	
	Hello Support
	 
	teh page validation shows this
	 
	

	Validation Output: 2 Errors 


	1.	  Line 2, Column 0: character "<" invalid: only delimiter ">", delimiter "[", system identifier, "CDATA", "NDATA", "SDATA" and parameter separators allowed.
		<html>

		‚úČ <http://validator.w3.org/feedback.html?uri=http%3A%2F%2Fwww.amideo.de%2F;errmsg_id=8#errormsg>  

	2.	 Line 2, Column 0: cannot continue because of previous errors.
		<html>

	
	Yet Tidy does the same thing.
	 
	as i understand it tells me there is a "<" missing, but its not.
	 
	Could you help me understand this error?

	Validating http://www.amideo.de/ 
	Error [154]: "cannot continue because of previous errors" 



error.png
(image/png attachment: error.png)

Received on Wednesday, 1 October 2008 13:22:50 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 25 April 2012 12:14:32 GMT