W3C home > Mailing lists > Public > www-validator@w3.org > May 2006

Re: validation.conf output

From: olivier Thereaux <ot@w3.org>
Date: Mon, 15 May 2006 06:35:34 +0900
Message-Id: <257c4ecb0525bfa042e62da65948b22d@w3.org>
Cc: <www-validator@w3.org>
To: "Danielle" <avdw@executivemail.co.za>

Hello Danielle,

On May 14, 2006, at 5:22, Danielle wrote:
>  I've installed the w3c Markup Validator, but when the query is 
> submitted to the "check" page, validation.conf is displayed in text, 
> instead of the results.  How do I fix this?

That shouldn't be happening... Could you answer a few questions that 
may help us figure out the cause of your problems:

- which version did you install? Did you download the .tar.gz from the 
validator.w3.org site? Or did you download the development version from 
CVS?

- Which installation guide did you follow?

- is your installation visible from the Web, or is it on a private 
network?

- what server did you install the validator upon? (apache, IIS, other?) 
How did you configure it to serve the validator? Could you show us the 
relevant part of the configuration file (send that to me only, not the 
whole public mailing-list, if necessary)

- what is the size of the file located at httpd/cgi-bin/check ?

I suspect either that there was a mistake in how you configured the Web 
server for the validator, or perhaps that you accidentally copied the 
configuration file over the "check" file. Either way, this should be 
easy to fix as soon as we understand the cause of the problem.

Regards,
-- 
olivier
Received on Sunday, 14 May 2006 21:35:50 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 25 April 2012 12:14:22 GMT