W3C home > Mailing lists > Public > www-validator@w3.org > July 2006

Re: Local www-validator does not work and header/footer does not appear

From: OOzy Pal <oozypal@gmail.com>
Date: Mon, 10 Jul 2006 08:04:05 +0300
Message-ID: <299ffe0d0607092204p3b5b2758l9641bacc4a188dc0@mail.gmail.com>
To: "olivier Thereaux" <ot@w3.org>, www-validator@w3.org

On 7/10/06, olivier Thereaux <ot@w3.org> wrote:
>
> On Jul 7, 2006, at 16:44 , OOzy Pal wrote:
> >
> > I followed all the steps of installing the html validator. When I run
> > the validator the header and footer do not appear neither the check
> > button works. When I looked at the source code of my browser I see
> > things like:
> >
> > <!--#set var="revision" value="\$Id: index.html,v 1.74.2.8 2006/02/20
> > 03:21:20 ot Exp $"
> > --><!--#set var="date" value="\$Date: 2006/02/20 03:21:20 $"
> > --><!--#set var="title" value="The W3C Markup Validation Service"
> > --><!--#set var="relroot" value="./"
> > --><!--#include virtual="header.html" -->
> >
> > shouldn't the above be transformed to actual data for example link or
> > inclusion of the header.html?
>
> It should indeed be transformed to actual data by inclusion of the
> SSIs, and that is done  by setting up your server to enable SSIs. See
> the "Configure the Web server" section in
> http://validator.w3.org/docs/install#install-configure
>
> If you skipped that step in the installation process, it would also
> explain why clicking on the check button does not work.
>
> HTH,
> --
> olivier
>

I did follow the instructions step by step. I will give it one more
shot then I will post the results. But what part of the installation
instruction deals with SSI's
-- 
OOzy
Kubuntu-Dapper
Received on Monday, 10 July 2006 05:04:15 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 25 April 2012 12:14:22 GMT