W3C home > Mailing lists > Public > www-validator@w3.org > June 2005

Validator is not working properly

From: rahul gupta <rahul.gupta@tenongroove.com>
Date: Tue, 21 Jun 2005 03:22:38 -0700 (PDT)
Message-ID: <20050621102238.60423.qmail@web206.biz.mail.re2.yahoo.com>
To: www-validator@w3.org
Hi,

 I am sending a file "tng.htm", which is I am trying
to validate
and its result generated by my w3c-validator on LAN,
loose.dtd is
available there(192.168.0.11:8080/RED/), where RED is 
my web application and I am trying to validate all
web-pages of this application though my w3c-validator
on intranet.

tng.htm
=====================================================================

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01
Transitional//EN"
"http://192.168.0.11:8080/RED/loose.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;
charset=iso-8859-1">
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>
Tenon & Groove Software P. Ltd.
</body>
</html>

============================================================================


Result of this file on my intranet validator
============================================================================

This page is not Valid HTML 4.01 Transitional!

Below are the results of attempting to parse this
document with an SGML parser. 

============================================================================

I am also sending these files as an attachment in a
folder "test.zip" with tested file and its result
generated by my w3c validator.
Please help me.

Thanks...
Rahul Gupta

Received on Tuesday, 21 June 2005 10:22:41 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 25 April 2012 12:14:19 GMT