W3C home > Mailing lists > Public > www-validator@w3.org > April 2005

[VE][338] Error Message Feedback

From: Faheem <faheem_u_h@hotmail.com>
Date: Wed, 6 Apr 2005 06:08:58 +0500
Message-ID: <BAY18-DAV115BF2F9D790B5A584B4C7D03D0@phx.gbl>
To: <www-validator@w3.org>
Line 13, column 72: cannot generate system identifier for general entity "servicesURL"

...ages/home_top.swf?aboutURL=about.php&servicesURL=services.php&portfolioURL=po

An entity reference was found in the document, but there is no reference by that name defined. Often this is caused by misspelling the reference name, unencoded ampersands, or by leaving off the trailing semicolon (;). The most common cause of this error is unencoded ampersands in URLs as described by the WDG in "Ampersands in URLs". 

Entity references start with an ampersand (&) and end with a semicolon (;). If you want to use a literal ampersand in your document you must encode it as "&amp;" (even inside URLs!). Be careful to end entity references with a semicolon or your entity reference may get interpreted in connection with the following text. Also keep in mind that named entity references are case-sensitive; &Aelig; and &aelig; are different characters. 

Note that in most documents, errors related to entity references will trigger up to 5 separate messages from the Validator. Usually these will all disappear when the original problem is fixed. 



its giving me strange error.. I believe its not an error but a standard mathod to pass variable values to Flash movie on the fly
Received on Wednesday, 6 April 2005 08:40:35 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 25 April 2012 12:14:18 GMT