W3C home > Mailing lists > Public > www-validator@w3.org > September 2004

Possible Link checker bug

From: Nicholas Freear <nick@bunburyIS.com>
Date: Sat, 25 Sep 2004 16:51:50 +0100
To: www-validator@w3.org
Message-ID: <opsev3ooakqo8xor@mail.bunburyIS.com>

Dear Validator team,

Documents at the following server:
	e-government.cabinetoffice.gov.uk

for example:
	http://e-government.cabinetoffice.gov.uk/Resources/WebGuidelines/fs/en/

return a 404 error using the Link checker:

http://validator.w3.org/checklink?uri=http%3A%2F%2Fe-government.cabinetoffice.gov.uk%2FResources%2FWebGuidelines%2Ffs%2Fen%2F&summary=on&hide_type=all&depth=&check=Check

This is strange behaviour as the relevant files are there...

My quick Perl/LWP script outputs 200 for a 'GET' on the document, but no 
'Content-Type' is returned - presumably it is this that leads to the Link 
checker outputting a 404.

Let me know when you've tested the above - I'll then inform the 
'cabinetoffice' Web-master that there is a problem there end.

Hope this helps.  Thanks for the Validator tools!

Regards


NICK


-- 
Nicholas Freear, BEng PhD.

Bunbury Information Services:  Web accessibility, design and software.
	http://www.bunburyIS.com

Email:	mailto:nick@bunburyIS.com
Telephone:	0121 4712410
Mobile:	07986 771431
185 Warwards Lane Birmingham B29 7QX.
--
This e-mail is communicated in confidence.
It is intended for the recipient only and may
not be disclosed further without the express
consent of the sender.
Received on Saturday, 25 September 2004 23:00:54 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 25 April 2012 12:14:15 GMT