W3C home > Mailing lists > Public > www-validator@w3.org > November 2004

Re: hi! Why are our sites doesn't work with XHTML?

From: David Dorward <david@dorward.me.uk>
Date: Wed, 17 Nov 2004 13:56:42 +0000
To: Natasha Makeeva <natasha@makeeva.com>
Cc: www-validator@w3.org
Message-ID: <20041117135642.GA4188@us-lot.org>

On Wed, Nov 17, 2004 at 03:18:24PM +0500, Natasha Makeeva wrote:
> I have 3 sites with XML, XHTML, XSLT scripts.
> But it works only on my USA server site, not on Russian sites.
> 
> USA site: www.topwaps.com/bitel/
> Russian mirrors: www.iWAP.net.ru/bitel/   www.Luboe.info/bitel/

If I make a request to the first of those mirrors:

david@pils:~$ lynx -dump -mime_header  http://www.iWAP.net.ru/bitel/
HTTP/1.1 200 OK
Date: Wed, 17 Nov 2004 13:55:13 GMT
Server: Apache/1.3.33 (Unix) mod_auth_passthrough/1.8 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 PHP/4.3.9 FrontPage/5.0.2.2634a mod_ssl/2.8.22 OpenSSL/0.9.7a
X-Powered-By: PHP/4.3.9
Set-Cookie: sessioncookie=8cd059fbd0b074f04641660a08f78ce8; expires=Fri, 19-Nov-04 05:41:53 GMT; path=/
Set-Cookie: mosvisitor=1
Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT
Last-Modified: Wed, 17 Nov 2004 13:55:13 GMT
Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate
Cache-Control: post-check=0, pre-check=0
Pragma: no-cache
Connection: close
Content-Type: text/html

... it fails to return a document body, something is clearly borked on
the server. Why that is, I have no idea.
 
> Must the hosting providers be Your members?

No.

-- 
David Dorward                                      http://dorward.me.uk
Received on Wednesday, 17 November 2004 13:56:45 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 25 April 2012 12:14:15 GMT