W3C home > Mailing lists > Public > www-validator@w3.org > March 2004

Re: Validator installed but redirects to....

From: David Souza <dsouza@apple.com>
Date: Fri, 5 Mar 2004 08:38:51 -0800
Message-Id: <9573C7B4-6EC3-11D8-87F2-000393D4308C@apple.com>
Cc: www-validator@w3.org
To: Saqib Ali <saqib@seagate.com>

On Mar 4, 2004, at 11:46 AM, Saqib Ali wrote:

>
> David,
>
> Can you please attach the conf file.
>
>
> Thanks.
> Saqib Ali
> -------------
> http://validate.sf.net <---- (X)HTML / DocBook Validator and 
> Transformer
>
>
>
> On Thu, 4 Mar 2004, David Souza wrote:
>
>> http://foo.example.com/cgi-bin/tester
>>
>> I think I have everything setup correctly. Any ideas as to where this
>> might be coming from??
>>
>> Environment: Mac OS X 10.3.2, OpenSP installed, along with all the
>> required Perl Modules. Also edited the conf files and have the latest
>> validator via CVS.
>>
>> Help.....
>>
>> ******************************************************************
>>      David Souza                             voice:408-974-1992
>>      Web Specialist                 http://developer.apple.com/
>>      Worldwide Developer Relations      mailto:dsouza@apple.com
>> ******************************************************************
>>
>
>
******************************************************************
     David Souza                             voice:408-974-1992
     Web Specialist                 http://developer.apple.com/
     Worldwide Developer Relations      mailto:dsouza@apple.com
******************************************************************




Received on Friday, 5 March 2004 11:39:40 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 25 April 2012 12:14:13 GMT