W3C home > Mailing lists > Public > www-validator@w3.org > February 2004

Re: Help installing the validator--all pages not valid but no errors

From: Terje Bless <link@pobox.com>
Date: Mon, 2 Feb 2004 00:09:02 +0100
To: Ed Martin <edman007x@mac.com>
Cc: www-validator@w3.org
Message-ID: <r02010100-1032-A08B527C550B11D8B0510030657B83E8@[193.157.66.23]>

-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Ed Martin <edman007x@mac.com> wrote:

>the sgml-lib is set right
>here is the validator.conf file (i changed the e-mail+homepage)
>
>#
># Main Configuration File for the W3C MarkUp Validation Service.
>#
># $Id: check.cfg,v 1.4 2002/10/27 15:36:19 ville Exp $


Hmmm. Something is weird here. Revision 1.4 of «validator.conf» is a HEAD
revision. Where did you get the files from? If you're pulling CVS then you
should stay away from HEAD; get «validator-0_6_0-branch» instead.

But the contents of that file does not match CVS revision 1.4; it looks rather
more like it has the correct syntax (i.e. the one you'd see on the 0.6.x
branch).


Is it possible that you're mixing files from two versions of the validator?


- -- 
>For all I know they probably have a standard for
>which direction to put the thread on a bolt.

That would be ISO 261:1973.         -- John Cowan

-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: PGP SDK 3.0.3

iQA/AwUBQB2HDqPyPrIkdfXsEQI02gCghgKG2T/rqXr0+GsBezTX4fwca6MAoN6h
CXzFSQ20mF7BRM1b/Z1GfaGg
=GN1l
-----END PGP SIGNATURE-----
Received on Sunday, 1 February 2004 18:09:10 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 25 April 2012 12:14:10 GMT