W3C home > Mailing lists > Public > www-validator@w3.org > April 2004

Re: Invalid Validator Page

From: Pete Prodoehl <pete.prodoehl@cygnusinteractive.com>
Date: Wed, 07 Apr 2004 08:54:07 -0500
Message-ID: <407407FF.8030605@cygnusinteractive.com>
To: www-validator <www-validator@w3.org>

David Dorward wrote:
> On Wed, 2004-04-07 at 04:12, Stefan Ram wrote:
> 
>>  When the validator is used to validate one of its own pages,
>>  an error is detected:
>>
>>http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fvalidator.w3.org%2Fcheck%2Freferer
>>
>>  (A table does not contain a required subelement.)
> 
> 
> Thanks for the bug report, this problem is already fixed in beta.
> 
> <http://validator.w3.org:8001/check?uri=http%3A%2F%2Fvalidator.w3.org%3A8001%2Fcheck&verbose=1&fussy=1>
> 
> This problem has been mentioned before.
> 
> Two days ago:
> <http://lists.w3.org/Archives/Public/www-validator/2004Apr/0036.html>
> Last month:
> <http://lists.w3.org/Archives/Public/www-validator/2004Mar/0079.html>
> The month before that:
> <http://lists.w3.org/Archives/Public/www-validator/2004Feb/0001.html>
> The month before that:
> <http://lists.w3.org/Archives/Public/www-validator/2004Jan/0119.html>
> The month before that:
> <http://lists.w3.org/Archives/Public/www-validator/2003Dec/0042.html>
> 
> For future reference, the list archives are available at
> <http://lists.w3.org/Archives/Public/www-validator/>

While it's been made clear that this problem is fixed in beta, is there 
any chance of backporting the fix to the current code if a new release 
isn't imminent? At the minimum, it might help prevent the slew of 
messages reporting this problem.

Pete
Received on Wednesday, 7 April 2004 09:54:40 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 25 April 2012 12:14:13 GMT