W3C home > Mailing lists > Public > www-validator@w3.org > March 2003

Trouble including URL

From: c.d.embrey <cdembrey@tstonramp.com>
Date: Wed, 05 Mar 2003 12:25:33 -0800
Message-Id: <5.2.0.9.0.20030305122422.009d1290@mail.tstonramp.com>
To: www-validator@w3.org
Hi:

I am having a problem validating two pages on my web site.

I have a photo story on Motorsport News International 
(http://www.motorsport.com/)

On my page http://www.tstonramp.com/~cdembrey/tn98-1.html I have a link to 
the photos. Here is how I have included the link

To go directly to the photos <a 
href="http://www.motorsport.com/photos/select.asp?Y=1998&S=USAC-M&E=Turkey_Night_GP">click 
here</a>

The link is also provided on 
http://www.tstonramp.com/~cdembrey/briantyler1.html

To go directly to the it <a 
href="http://www.motorsport.com/photos/select.asp?Y=1998&S=USAC-M&E=Turkey_Night_GP">click 
here</a>

The problem the validation service has is

Line 29, column 355: cannot generate system identifier for general entity "S"
Line 29, column 364: cannot generate system identifier for general entity "E"

Seeing that this is a valid address (and I can do nothing to change the way 
that MNI writes their code) how do I link to it and still have a page that 
will validate?

TIA

C.D.Embrey


---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.449 / Virus Database: 251 - Release Date: 1/27/03
Received on Wednesday, 5 March 2003 15:24:16 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 25 April 2012 12:14:06 GMT