W3C home > Mailing lists > Public > www-validator@w3.org > October 2002

Frame validation

From: Importpartsplace.com <criehl@importpartsplace.com>
Date: Thu, 3 Oct 2002 20:57:31 -0400 (EDT)
To: <www-validator@w3.org>
Message-Id: <FA58B3EA-D737-11D6-BF9D-000393BAB03A@importpartsplace.com>
Iíve been trying to validate my page against the HTML 4.01 frameset  
validator and I keep getting the error messages below.†I did a search  
on this error on the W3 homepage and have not found any answers, so  
here I am.†

†

Here is the first error message I have been receiving:

†

Below are the results of attempting to parse this document with an SGML  
parser.

∑††††††††Line 26, column 43:

∑††† ††<frameset rows="*,70" cols="*" frameborder=0>

†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††† 
††††^

Error: there is no attribute "FRAMEBORDER" for this element (in this  
HTML version)

†

Here is the page involved:

http://www.importpartsplace.com

†

If I remove that frameset attribute, then I have borders around my  
frames, which I donít want.†I changed it to <frameborder=ĒNOĒ> and got  
the same result.

†

Another error I have been receiving is this one:

Error: missing a required sub-element of "HTML"

†

And this error is occurring an *all* of my frameset pages which are:

http://www.importpartsplace.com/pgleft.wws

http://www.importpartsplace.com/pgfooter.wws

http://www.importpartsplace.com/pgheader.wws

http://www.importpartsplace.com/pgbody.wws

I am not sure what this error is telling me, can you help?

Thanks in advance for your time, I think what you guys are doing is a  
good thing.

†

Chris Riehl
Received on Thursday, 3 October 2002 21:24:10 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 25 April 2012 12:14:04 GMT