W3C home > Mailing lists > Public > www-validator@w3.org > October 2002

HTML Validator Question

From: <Kevin.MacNeil@CSE-CST.GC.CA>
Date: Thu, 3 Oct 2002 07:11:09 -0400 (EDT)
Cc: Chris.MacPherson@CSE-CST.GC.CA, Kevin.MacNeil@CSE-CST.GC.CA
To: www-validator@w3.org
Message-Id: <1D493928-D6D9-11D6-9E92-000393BAB03A@CSE-CST.GC.CA>




Can someone give us a hand with this request.

Kevin



Hi, I'm the sys admin working with Kevin and I just wanted to clarify a 
few
things that might have been miscommunicated.
The exact error message is as follows (simply tailing the Apache/1.3.22
error log). Note that it is actually /tmp and not /temp and the question
marks (????) were meant to indicate process id.
check: unlink(/tmp/validator.6300) returned: No such file or directory
check: open(/tmp/validator.6300 returned: No such file or directory
We are running this under Solaris8 and the /tmp directory has standard
permissions:
drwxrwxrwt 7 root sys 542 Sep 30 03:30 /tmp
Regards,
Chris MacPherson
Sys Admin
-----Original Message-----
From: Ville Skytt=E4 [mailto:ville.skytta@iki.fi]
Sent: Friday, September 27, 2002 1:30 AM
To: Kevin.MacNeil@
Subject: Re: HTML Validator
On Thu, 2002-09-26 at 18:37, Kevin.MacNeil@wrote:
> I have been trying to install your HTML Validator without any success. 
> I
> get an Internal server error trying to "open(/temp/validate.?????)".
> =20
> Any suggestions on what the problem may be?
Does the web server user have write access to /temp ?
--=20
\/ille Skytt=E4
ville.skytta at iki.fi
Received on Thursday, 3 October 2002 10:05:07 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 25 April 2012 12:14:04 GMT