W3C home > Mailing lists > Public > www-validator@w3.org > July 2000

Re: Validator does not work on XHTML upload

From: Stout <mstout@xnet.com>
Date: Sun, 16 Jul 2000 14:01:32 -0500
Message-ID: <005401bfef58$605c85a0$5830f8cc@mstout.xnet.com>
To: "Ian Hutchinson" <hutch@psfc.mit.edu>, <www-validator@w3.org>
Try it with:

<?xml version=1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "DTD/xhtml1-transitional.dtd"> 

And see what happens.

Regards,
pat stout
mstout@xnet.com


-----Original Message-----
From: Ian Hutchinson <hutch@psfc.mit.edu>
To: www-validator@w3.org <www-validator@w3.org>
Date: Sunday, July 16, 2000 1:00 PM
Subject: Validator does not work on XHTML upload


>On a file that starts:
>
><?xml version="1.0"?>
><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN">
><html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
>
>which was intended for Mozilla and MathML but I had to remove the
>"mathml.dtd" from the doctype since the validator choked on that.
>
>It still does not work. Giving the following error message.
> 
>Line 2, column 62: 
>
>      <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN">
>                                                                   
>
>    Error: cannot generate system identifier for public text
>"-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
>
>This validator claims to do XHTML. It doesn't seem to.
>
>Ian Hutchinson.
>
>
Received on Sunday, 16 July 2000 14:54:32 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 25 April 2012 12:13:54 GMT