W3C home > Mailing lists > Public > www-validator-cvs@w3.org > January 2013

[Bug 20766] @lang on <html> seen as invalid if MIME = application/xhtml+xml, preset = HTML5 and parser = XML.

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Fri, 25 Jan 2013 01:40:51 +0000
To: www-validator-cvs@w3.org
Message-ID: <bug-20766-169-6l0Ds2lfuq@http.www.w3.org/Bugs/Public/>
https://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=20766

Leif Halvard Silli <xn--mlform-iua@xn--mlform-iua.no> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |xn--mlform-iua@xn--mlform-i
                   |                            |ua.no
            Summary|"Be lax about content-type" |@lang on <html> seen as
                   |makes @lang on <html> seen  |invalid if MIME =
                   |as invalid for              |application/xhtml+xml,
                   |application/xhtml+xml       |preset = HTML5 and parser =
                   |                            |XML.

--- Comment #1 from Leif Halvard Silli <xn--mlform-iua@xn--mlform-iua.no> ---
Actually, the bugs has nothing to do with "lax about content-type":
http://tinyurl.com/a85bg9g

Instead, it has to do with using a HTML5 preset together with the XML parser.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the QA Contact for the bug.
Received on Friday, 25 January 2013 01:40:57 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Friday, 25 January 2013 01:40:57 GMT