W3C home > Mailing lists > Public > www-validator-cvs@w3.org > September 2011

[Bug 14332] New: Table

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Thu, 29 Sep 2011 13:09:24 +0000
To: www-validator-cvs@w3.org
Message-ID: <bug-14332-169@http.www.w3.org/Bugs/Public/>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=14332

           Summary: Table
           Product: Validator
           Version: HEAD
          Platform: PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: HTML5
        AssignedTo: mike@w3.org
        ReportedBy: markus-bontenackels@gmx.de
         QAContact: www-validator-cvs@w3.org


If i load up a Item to Validator with a Table and the Code of the Homepage is

<table>
  <tr>
    <td> Zeile 1 - Spalte 1 <td> | !
    <td> Zeile 1 - Spalte 2 </td>
    ...
    <td> Zeile 1 - Spalte n </td>
  </tr>
  <tr>
    <td> Zeile 2 - Spalte 1 </td>
    <td> Zeile 2 - Spalte 2 </td>
    ...
    <td> Zeile 2 - Spalte n </td>
  </tr>
  ...
  <tr>
    <td> Zeile m - Spalte 1 </td>
    <td> Zeile m - Spalte 2 </td>
    ...
    <td> Zeile m - Spalte n </td>
  </tr>
</table>
</body>
</html>
the Validator do not show the fault in the 3 line.

-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Thursday, 29 September 2011 13:09:29 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Wednesday, 7 January 2015 15:17:46 UTC