W3C home > Mailing lists > Public > www-validator-cvs@w3.org > November 2011

[Bug 14732] some quotes are not shown when showing part of code containing errors

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Wed, 09 Nov 2011 15:53:45 +0000
To: www-validator-cvs@w3.org
Message-Id: <E1ROATB-0001ZL-VP@jessica.w3.org>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=14732

Ville Skyttä <ville.skytta@iki.fi> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
          Component|check                       |HTML5
         Resolution|                            |NEEDSINFO
         AssignedTo|dave.null@w3.org            |mike+validator@w3.org

--- Comment #3 from Ville Skyttä <ville.skytta@iki.fi> 2011-11-09 15:53:44 UTC ---
(In reply to comment #2)
> I can't because in the meantime I've already changed the content and it doesn't
> trigger the error any more. I cannot reproduce it now with minimum code [...]

That's why it's vitally important to post either a URL or a complete document
when reporting a bug, there are often a lot of variables in the mix.  I'm
marking the bug as resolved/needsinfo - feel free to reopen if you find a
reproducer.

> What I do can say is that it happens with html5.

Be sure to read the HTML5 related bug reporting instructions at end of
http://validator.w3.org/feedback.html#bugreport

-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Wednesday, 9 November 2011 15:53:54 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Wednesday, 7 January 2015 15:17:47 UTC