W3C home > Mailing lists > Public > www-validator-cvs@w3.org > December 2011

[Bug 837] Support for IPv6

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Fri, 16 Dec 2011 17:22:59 +0000
To: www-validator-cvs@w3.org
Message-Id: <E1RbbUp-00044o-78@jessica.w3.org>

Witold Baryluk <baryluk-w3-bugzilla@smp.if.uj.edu.pl> changed:

           What    |Removed                     |Added
                 CC|                            |baryluk-w3-bugzilla@smp.if.
                   |                            |uj.edu.pl

--- Comment #10 from Witold Baryluk <baryluk-w3-bugzilla@smp.if.uj.edu.pl> 2011-12-16 17:22:57 UTC ---
Please. This doesn't even work if I use URL without literal IPv6 address, but
DNS name which have only CNAME/AAAA records. Validator says:

500 Can't connect to some.domain.name.com:80 (Bad hostname

Also validator.w3.org is not yet accessible over IPv6.

It looks that development (officially) moved to

A bug report is opened here

Also same bug is reported in Debian repository

For example it looks that connection functionality was moved to
libnet-http-perl module.

if someone with knowledge of validator code would step up, it should be less
than hour of work to switch to new code, and test it.

Configure bugmail: https://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Friday, 16 December 2011 17:23:05 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Wednesday, 7 January 2015 15:17:47 UTC