W3C home > Mailing lists > Public > www-validator-cvs@w3.org > August 2011

[Bug 10174] Bogus error reported for UTF-8 characters in larger documents

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Sat, 27 Aug 2011 10:08:38 +0000
To: www-validator-cvs@w3.org
Message-Id: <E1QxFoc-0005zQ-JP@jessica.w3.org>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=10174

Ville Skyttä <ville.skytta@iki.fi> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |ville.skytta@iki.fi
          Component|check                       |HTML5
         AssignedTo|dave.null@w3.org            |mike@w3.org

--- Comment #1 from Ville Skyttä <ville.skytta@iki.fi> 2011-08-27 10:08:37 UTC ---
This seems to have something to do with the local validator.nu backend used by
the markup validator.  It is reproducible also in qa-dev.w3.org which uses its
own validator.nu instance as well (http://localhost:8888/html5/), but not
reproducible on my local box which uses http://validator.nu/, and if I
configure the qa-dev markup validator to use http://validator.nu/ instead of
http://localhost:8888/html5/, the problem goes away.

-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Saturday, 27 August 2011 10:08:45 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Wednesday, 7 January 2015 15:17:46 UTC