W3C home > Mailing lists > Public > www-validator-cvs@w3.org > July 2009

[Bug 6950] 500 internal error returned while checking

From: <bugzilla@wiggum.w3.org>
Date: Thu, 16 Jul 2009 06:15:11 +0000
To: www-validator-cvs@w3.org
Message-Id: <E1MRKFL-0005HZ-0w@wiggum.w3.org>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=6950


waheed <sayfrndship@gmail.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |sayfrndship@gmail.com




--- Comment #1 from waheed <sayfrndship@gmail.com>  2009-07-16 06:15:10 ---
Hi
I have installed the validator,

but when i click on check, i following error
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to
complete your request.

Please contact the server administrator, admin@example.org and inform them of
the time the error occurred, and anything you might have done that may have
caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.0.63 (Win32) Server at validator.example.org Port 80


Kindly  help me tocorrect this problem as soon as poosible. i have tried many
ways so tell me any advance and sophisticated solution.


-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Thursday, 16 July 2009 06:15:19 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Thursday, 26 April 2012 12:55:09 GMT