W3C home > Mailing lists > Public > www-validator-cvs@w3.org > August 2008

[Bug 5999] New: css validates by URI but validation request from live site reports file not found

From: <bugzilla@wiggum.w3.org>
Date: Fri, 29 Aug 2008 06:43:44 +0000
To: www-validator-cvs@w3.org
Message-ID: <bug-5999-169@http.www.w3.org/Bugs/Public/>

http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=5999

           Summary: css validates by URI but validation request from live
                    site reports file not found
           Product: CSSValidator
           Version: CSS Validator
          Platform: Macintosh
               URL: http://blackboxnyc.com/soulsearching/soulsearching.css
        OS/Version: MacOS X
            Status: NEW
          Severity: major
          Priority: P3
         Component: CSS 2.1
        AssignedTo: dave.null@w3.org
        ReportedBy: kimi@thewei.com
         QAContact: www-validator-cvs@w3.org
                CC: kimi@thewei.com


When I validate by URI by entering URI into the validator page my css was
validating. Later it stopped validating and I got the same not found error as
described below [same for the 2nd site].
But, When I attempt to validate from the site
http://blackboxnyc.com/soulsearching/index.html I get an error message that 138
errors are found. But I can't find those errors. See
http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?profile=css2&warning=2&uri=http%3A%2F%2Fblackboxnyc.com%2Fsoulsearching%2Findex.html
And, when I visit my css page online http://blackboxnyc.com/ui/bbnyc.css and
attempt to validate it using the link in FF>tools I get an error message that
the page is not found "Target: http://blackboxnyc.com/ui/bbnyc.css

I/O Error: http://blackboxnyc.com/ui/bbnyc.css: Not Found " See
http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?profile=css2&warning=2&uri=http%3A%2F%2Fblackboxnyc.com%2Fui%2Fbbnyc.css

When I try to validate by calling up the validator through FF when at the home
page for http://blackboxnyc.com I get a report that there are 56 errors, but
again, I can't see them and the URI validates fine when I visit the validator
page and enter the URI there. See
http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?profile=css2&warning=2&uri=http%3A%2F%2Fblackboxnyc.com%2F 
Same error message comes up when I try to validate using ff from the validator
link [that page is not found]

When I check another of my sites http://thewei.com the validator works fine.


-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Friday, 29 August 2008 06:44:21 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Wednesday, 7 January 2015 15:17:33 UTC