W3C home > Mailing lists > Public > www-smil@w3.org > October to December 2000

Re: General Error in RealPlayer

From: S.A.Pamungkas <moenk_2000@yahoo.com>
Date: Wed, 18 Oct 2000 06:12:31 -0700 (PDT)
Message-ID: <20001018131231.13732.qmail@web4903.mail.yahoo.com>
To: "J.R. van Ossenbruggen" <Jacco.van.Ossenbruggen@cwi.nl>
Cc: www-smil@w3.org
Thank you for your help.
But, the same problem arised.

If I display just one jpg file, my smil file is
working good. The problem arises when I try to display
more than one jpg file.

Help me please.
Thank you.

-pamungkas-
 


--- "J.R. van Ossenbruggen"
<Jacco.van.Ossenbruggen@cwi.nl> wrote:
> On Wed, Oct 18 2000 "S.A.Pamungkas" wrote:
> > I made a smil file (test.smi). I want to display
> video
> > file and three jpg files by RealPlayer.
> > 
> > But when I play that file in realPlayer, there was
> an
> > error : "A general error has occured".
> 
> ...
> 
> > <img src='TEST-01.jpg' clip-begin='0s'
> duration='200s'
> > region='gambar1'/>
> > <img src='TEST-02.jpg' clip-begin='0s'
> duration='200s'
> > region='gambar2'/>
> > <img src='TEST-03.jpg' clip-begin='0s'
> duration='200s'
> 
> 
> Try to replace "duration" with "dur".  And
> clip-begin is not allowed
> on img (only on continous media such as audio and
> video).  I guess you
> just want begin='0s' here.
> 
> I hope this helps (I did not test this),
> 
> Jacco
> 


__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Yahoo! Messenger - Talk while you surf!  It's FREE.
http://im.yahoo.com/
Received on Wednesday, 18 October 2000 09:13:02 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Tuesday, 6 January 2015 20:34:23 UTC