W3C home > Mailing lists > Public > www-p3p-public-comments@w3.org > August 2002

Re: P3P Implementation

From: Lorrie Cranor <lorrie@research.att.com>
Date: Tue, 27 Aug 2002 10:16:41 -0400
Message-ID: <00c301c24dd4$9f88e6b0$9816cf87@barbaloot>
To: "Garg, Badal" <BGarg@cvs.com>, <www-p3p-public-comments@w3.org>, <p3p-comments@w3.org>
Cc: "Garg, Badal" <BGarg@cvs.com>

An obvious problem is that your URLs are not
valid -- what is the domain name of your server?

Fix that and then try the W3C validator at
http://www.w3.org/P3P/validator.html to check
whether your server is properly p3p-enabled.

If you have further questions, please direct them to
the www-p3p-policy mailing list. To subscribe, email
www-p3p-policy-request@w3.org with "subscribe" in the Subject.
This mailing list is publicly archived at
http://lists.w3.org/Archives/Public/www-p3p-policy/

Regards,

Lorrie Cranor

--
Lorrie Faith Cranor - http://lorrie.cranor.org/
P3P Specification Working Group Chair - http://www.w3.org/p3p/
New book: Web Privacy with P3P - http://p3pbook.com/


----- Original Message -----
From: "Garg, Badal" <BGarg@cvs.com>
To: <www-p3p-public-comments@w3.org>; <p3p-comments@w3.org>
Cc: "Garg, Badal" <BGarg@cvs.com>
Sent: Tuesday, August 27, 2002 10:18 AM
Subject: P3P Implementation


>
> Hi All,
>
> I am implement the P3P ( Platform for Privacy Preferences ) for my
company.
> I am done with the server side ground work (We are using iPlanet).
>
>
> Following is the code I am using:
>
> In HTML :
>
> <link rel="P3Pv1" href="http://ibmt2178nlawt/P3P/PolicyReferences.xml">
>
> File http://ibmt2178nlawt/P3P/PolicyReferences.xml :
>
> <META xmlns="http://www.w3.org/2002/01/P3Pv1">
> <POLICY-REFERENCES>
> <POLICY-REF
> about="http://ibmt2178nlawt/p3p/policies.xml#general">
> <INCLUDE>*</INCLUDE>
> </POLICY-REF>
> </POLICY-REFERENCES>
> </META>
>
> And a valid policies.xml
>
> I am using IE5 with the User Agent as AT&T Privacy Bird ( you can download
> it from : http://www.privacybird.com ). Some how I am not able to see the
> results. The User agent is not able to recognize the Site policies.
>
> Need help if you have used it for some site. I appreciate your help in
> advance.
>
> Thanks,
>
> Badal Garg
>
>
Received on Tuesday, 27 August 2002 10:29:01 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.1 : Tuesday, 21 September 2004 12:14:18 GMT