W3C home > Mailing lists > Public > www-p3p-policy@w3.org > October 2002

Re: Help with P3P Validator error message

From: Martin Presler-Marshall <mpresler@us.ibm.com>
Date: Tue, 1 Oct 2002 08:00:11 -0400
To: "Peter Porzuczek" <peterp@pinecone.com>
Cc: www-p3p-policy@w3.org
Message-ID: <OF1B0DE71B.249183B0-ON85256C45.0041AB10@us.ibm.com>





      Can you send me your policy file so I can see what the validator's
complaining about?

      Thanks,

      Martin

Martin Presler-Marshall - WebSphere Portal Server Performance & Privacy
E-mail: mpresler@us.ibm.com     AIM: jhreingold
Phone: (919) 254-7819 (tie-line 444-7819) Fax: (919) 254-6430 (tie-line
444-6430)



                                                                                                                       
                      "Peter Porzuczek"                                                                                
                      <peterp@pinecone.c         To:      <www-p3p-policy@w3.org>                                      
                      om>                        cc:                                                                   
                      Sent by:                   Subject: Help with P3P Validator error message                        
                      www-p3p-policy-req                                                                               
                      uest@w3.org                                                                                      
                                                                                                                       
                                                                                                                       
                      09/30/2002 01:45                                                                                 
                      PM                                                                                               
                                                                                                                       
                                                                                                                       





Greetings,

I used the IBM P3P Policy generating tool to put together a privacy policy
for my site.  The tool reported no errors, but when I run the site thru the
P3P validator, I get the following error reported:

"Error: The target document does NOT include an appropriate element for the
P3P policy indicated at line 3"

Any thoughts on what this means, and what I might look at in order to get
it
fixed?  Any thoughts would be appreciated.

Thanks in advance,

Pete Porzuczek
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.386 / Virus Database: 218 - Release Date: 9/9/2002
Received on Tuesday, 1 October 2002 08:12:43 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Tuesday, 17 January 2012 12:13:10 GMT