W3C home > Mailing lists > Public > www-lib@w3.org > January to March 2001

libwww hangs on NT4

From: Markus Bäurle <m.baeurle@caa.de>
Date: Tue, 6 Feb 2001 17:29:42 +0100
Message-ID: <AAAEFDDFF161E1488A5A2D1300CDE54B034EAB@STRS002.caa.de>
To: "'www-lib@w3.org'" <www-lib@w3.org>
Hello,

I ran into an annoying and serious issue:
All example programs and my code work fine on my machine (Win2000, SP1, IE
5.00.3103.1000)
and another machine (NT4, SP6, IE 5.00.2919.6307) but they hang on another
developer's
machine which also has NT4, SP6 but IE 5.50.4134.0600.
Hanging means that the code gets to the HTEventList_loop() call and then
stays there forever.
(I talked to somebody for more than 15 minutes and when I got back it was
still there.)

I tried my code (which does a POST) and also the chunkbody and postform
examples, all with the same effect. postform gets as far as "Connecting to
strw066" and then that's it.

Has anybody seen such behaviour before? Any hint will be greatly
appreciated.
Don't just limit it to libwww, maybe you saw something similar with
different software
but this might help us as well.

Mit freundlichen Grüssen / Best regards

Markus Bäurle
Softwareentwicklung / Software Development

CAA AG
Raiffeisenstr. 34
70794 Filderstadt-Bonlanden
Germany
Tel:  +49 / 711 / 9 0 77 0 - 363
Fax: +49 / 711 / 9 0 77 0 - 199
E-Mail: m.baeurle@caa.de
Web: http://www.caa.de
Received on Tuesday, 6 February 2001 11:28:19 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Monday, 23 April 2007 18:18:38 GMT