W3C home > Mailing lists > Public > www-jigsaw@w3.org > May to June 1999

RE: Jigsaw 2.0.1 problem on NT4.0

From: Baniqued, Joseph G (Joseph) <jbanique@lucent.com>
Date: Thu, 24 Jun 1999 14:21:57 -0400 (EDT)
Message-ID: <47521D0CD7C5D111A94100805FA74D3A02D13EA2@ex-campus4.corp.octel.com>
To: www-jigsaw@w3.org
I had this problem too. I checked the server console and it said the some
store files.. st* exists. I deleted those files from the stores directory
and never encountered this problem again. 

Joseph

-----Original Message-----
From: Venkatesh Kumar A G [mailto:venkat@easi.soft.net]
Sent: Thursday, June 24, 1999 1:36 AM
To: www-jigsaw@w3.org
Cc: www-jigsaw@w3.org
Subject: Re: Jigsaw 2.0.1 problem on NT4.0


Hi,
  This happened to me. It happened on NT, SGI and also on DEC.

  Then I started the server and fired to browser to point to the images
directory. ie the
directory with images. After the images list came up as directory listing. I
started to browse
using my servlets, manual etc. Things were perfect. I needed to do this a
couple of times
then things were fine. I think Jigsaw does some indexing when a dir listing
is enforced.

Jigsaw team Please comment my finding.

Thanks
Venkatesh


kabir@our.st wrote:

> Hello,
>
> I am running to a strange (but consistent) problem on NT4.0/msie4.0 when
using Jigsaw 2.0.1:
>
> I installed software per instructions; server started up OK; initial root
url also serves fine.  But as I  browse the user docs, usually by the 3rd
page (for example docs on using Servlets), the _browser_ no longer seems
able to download(?)/display(?) image files!  In fact, at this point, the IE
browser can no longer download images from ANY site on the net!  (It
basically hangs on "downloading image...")
>
> Netscape 4.0 however doesn't display this behaviour.  Even when the IE has
gone south, communicator seems to work fine.
>
> The only remedy for this problem that I know is to restart NT.
>
> This is very puzzling.  Any ideas what could be the problem?
>
> Thanks a lot in advance.
Received on Friday, 25 June 1999 03:57:17 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Monday, 9 April 2012 12:13:29 GMT