W3C home > Mailing lists > Public > www-jigsaw@w3.org > July to August 1997

cgi problem post (again not-html)

From: Anselm Baird_Smith <Anselm.Baird_Smith@sophia.inria.fr>
Date: Wed, 20 Aug 1997 09:35:27 +0200 (MET DST)
Message-Id: <199708200735.JAA03521@www43.inria.fr>
To: "Pere Mayol de Tord" <perem@ibm.net>
Cc: <www-jigsaw@w3.org>

It is highly probable that this is some problem in your script (and
most probably its installatrion). I am not sure that it relates to
jigsaw per se ?

Anselm.

Pere Mayol de Tord writes:
 > 
 > I've got some problems trying to run a cgi program with Jigsaw and Win95.
 > I've confifured the cgi resource as follows:
 > 
 > Attributes of counter
 > Parent: cgi-bin
 > w3c.jigsaw.forms.CgiResource
 > Resource url: /cgi-bin/counter
 > command:
 > c:\Jigsaw\Jigsaw\WWW\cgi-bin\counter.exe
 > link=test
 > style=led
 > 
 > in the documentation I downloaded i was told to call the gif counter image
 > by:
 > <img src="/cgi-bin/counter.exe?link=test&style=led">
 > but I've finally included
 > <img src="/cgi-bin/counter">
 > because i've seen that in the command line the arguments were included
 > 
 > this doesn't work and the result that I obtain at the error log cgi-counter
 > file is:
 > -----------------------------------------------------
 > Error occurred on: Mon Aug 18 22:43:53 1997
 > 
 > Error: Missing link= argument
 > The args were:
 > The referring document was:
 > -----------------------------------------------------
 > 
 > I've also tried to write the command attribute as follows:
 > c:\Jigsaw\Jigsaw\WWW\cgi-bin\counter.exe?link=myhomepage&style=led
 > 
 > Anyone may help my???
 > 
 > 
 > oooooooooooooooooooooo
 >     Pere Mayol de Tord
 >        perem@ibm.net
 > oooooooooooooooooooooo
 > 
 > 
 > 
 > 
 > 
 > 
Received on Wednesday, 20 August 1997 03:37:21 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Monday, 9 April 2012 12:13:26 GMT